Rigtig glædelig jul til alle jer derude i cyberspace! I kan tro, at det føles rigtig, rigtig godt at være hjemme i mørket – det bringer altså bare mere julestemning med sig.
Om meget kort tid går turen nordpå til begge hold forældres by, hvor julen skal fejres godt og længe. Jeg har krydset meget af på listen: alle julegaver er pakket ind og kort er skrevet og magens hue er næsten hæklet færdig (og jep, halstørklædet fra tidligere indlæg er også hæklet).

Jeg har godt nok ikke fået spændt mit sjal ud – nu må vi jo se om det nås til i morgen – ellers må det jo bare være som det er … hvilket sikkert også er fint.
Så CCC i går (Crazy Christmas Cabaret). Det er en tradition med en god og dejlig veninde, og i år havde vi lokket min lillesøster med ind… jeg tror, vi har smittet hende. Det var GODT og meget, meget morsomt. Hvor er det dog rart at grine igennem 😉
Som det sidste har jeg fået hul på lager-slankekuren. Nu er det 245g lettere. Godt begyndt er jo som bekendt et langt stykke af vejen!
Hyg jer nu rigtig godt ude i de små (og store) stuer. Rigtig glædelig lillejuleaftensdag og rigtig glædelig JUL!