…. har absolut ingenting med strikning at gøre! Næ nej, det handler om en lidenskab, der for mig er ældre end strik, nemlig skindarbejde.

Jeg er gennem længere tid kommet til at forære alle de ting, jeg lavede, væk, men for ca. et års tid siden besluttede jeg, at nu måtte det være min tur til at få lidt luksus til fødderne, så jeg var ude og købe de manglende materialer (“fluffet” til kanten) og så ellers i gang med gode intentioner om at have dem færdige, mens det stadig var vinter…

… det blev de, men godt nok mens det er vinter året efter! Sutskoene har altså været temmelig længe undervejs, men nu er de her og de er vældig dejlige (sidder på fødderne i skrivende stund og jeg er ikke spor sikker på, at de kommer af lige foreløbig).

Fakta: indersko af microfleece og jakkefor, ydersko af sortfarvet sælskind (købt som rester på Grønland) – sålen har pelssiden indad, “fluff” af rygstykket af en polarræv. Mønster… bum bum, jeg mener, jeg har basismønsteret fra “Sy selv til store og små” af Lisbeth Capion, en bog, som jeg har “arvet” efter min mor. Mønsteret er så blevet tilpasset til bedre at passe til skindarbejder, men jeg holder meget af det, for det er vældig “fodformet”!!!
Og som det sikkert ses, så passer det mine fødder meget godt – de er nemlig kræsne! Jeg elsker bare fornemmelsen af det vidunderligt bløde rævepels mod den bare hud – derfor er skoene også lavet med ekstra for, så man kan slippe for at have sokker på i dem! Nu må der til gengæld gang i noget strik til resten af aftenen! 😉