Godt nytår alle sammen, jeg håber, at I havde en dejlig aften! Her i hytten er der ingen (i hvert fald ikke mig), der kører i alt for højt gear lige nu – man slapper af og hygger sig og ser på den meget nyfaldne sne… overvejer måske at vove sig ud i den på en lille gåtur 😉

Jeg har ført nævnt eksistensen af et decideret strikkerelateret nytårsforsæt… og her kommer det så:

  1. Garnafholdenhed til minimum d. 31. juli 2007. Det gælder dog at jeg må omsætte brugt lagergarn til en garnopsparing i forholdet 4:1 (100 g brugt bliver 25 g tilladt). Dette er en ændring fra tidligere.
  2. Strikning af månedssokker! Hver måned skal resultere i et par nye sokker/strømper, hvor der skal være et eller andet nyt – det kan være strikkemetode, ændret hælstrikning osv. Jeg giver mig selv to fripas, som kan (men behøves ikke) bruges i løbet af året, da jeg bl.a. har en forventning om en smule pres her i foråret, når der skal planlægges bryllup osv. Billederne af månedssokkerne skal selvfølgelig ende her på bloggen samt en angivelse af, hvad det er, der er nyt i dem.
  3. Strikning af mindst ét sjal fra Folk Shawls – dels fordi de er vanvittig flotte alle sammen, men også fordi de indebærer en udfordring, da jeg aldrig har strikket så avancerede sjaler før.

Det er så det…. så må vi jo se om det går, men det håber jeg da.