Så er det blevet tid til at vælge endnu et billede af de ganske guddommelige omgivelser… suk, hvis man nu kunne blive her hele vinteren… så ville man sikkert blive træt af det, men ikke lige forløbig. Heldigvis skal vi være her ugen ud, og så håber jeg ellers, at solnedgangene bliver ligeså smukke som den i dag!
Så kan det også være, at jeg når at løbe en tur på ski, hvor jeg ikke falder…. eller måske ikke? I hvert fald var turen i dag også beriget af et par skvat, men ellers synes jeg faktisk, at det går fremad med teknikken – måske lærer jeg det “rigtigt” en dag?
Pandekagerne var hovedingrediensen i frokosten i dag – indtaget temmelig sent pga. lang skitur – det er nu rart med sådan en friskbagt stabel… jeg må indrømme, at jeg er temmelig afhængig 😉
Strikningsmæssigt går det lidt sløjt. Jeg er stadig kun på første sok af januars månedssok, men den regner jeg nu med at have færdig i aften og huske at slå op til anden sok – ellers kommer parret bare til at lide af sss, og det kan vi jo ikke have. Jeg har egentlig også en del andre projekter i gang, men lige nu trænger jeg vist bare til noget der er småt og hyggeligt og går hurtigt!