… kender jeg ikke! Ikke så snart som jeg har fået et projekt af pindene, er jeg nødt til at have gang i et nyt – fuldstændig uden at skele til om jeg ikke skulle have gang i mere end rigeligt i forvejen… men det er der vist flere end mig, der kender til. Mit nye projekt er en rigtig lagerbasker, nemlig et par knælange restesokker a la Karen (mere om dem senere).

Mine lækre sengesokker er blevet færdige (klar til indvielse om ikke særlig længe). De kunne faktisk tælle med i mit nytårsforsæt, men jeg tror, at jeg bare lader dem være en slags bonus-sokker for januar… 😉

Lidt facts: strikket i en merino/angora blanding fra The Shearing Shed (dvs. endnu et indkøb fra NZ) på pind 4mm.
Mønsteret er et modereret “feather & fan”, hvor en rapport fylder 12m.

Jeg startede egentlig bare på sokkerne for at øve mig på feather & fan, men blev rimelig grebet. Jeg kan godt lide det mønster – det er nemt og flot! Nå ja, så skal jeg jo også lige rapportere, at der med denne færdiggørelse er røget endnu 64 gram af lageret! Lidt har også ret.