… kender jeg ikke! Ikke så snart som jeg har fået et projekt af pindene, er jeg nødt til at have gang i et nyt – fuldstændig uden at skele til om jeg ikke skulle have gang i mere end rigeligt i forvejen… men det er der vist flere end mig, der kender til. Mit nye projekt er en rigtig lagerbasker, nemlig et par knælange restesokker a la Karen (mere om dem senere).

Mine lækre sengesokker er blevet færdige (klar til indvielse om ikke særlig længe). De kunne faktisk tælle med i mit nytårsforsæt, men jeg tror, at jeg bare lader dem være en slags bonus-sokker for januar… 😉

Lidt facts: strikket i en merino/angora blanding fra The Shearing Shed (dvs. endnu et indkøb fra NZ) på pind 4mm.
Mønsteret er et modereret “feather & fan”, hvor en rapport fylder 12m.

Jeg startede egentlig bare på sokkerne for at øve mig på feather & fan, men blev rimelig grebet. Jeg kan godt lide det mønster – det er nemt og flot! Nå ja, så skal jeg jo også lige rapportere, at der med denne færdiggørelse er røget endnu 64 gram af lageret! Lidt har også ret.

Advertisements