Ja, de fleste kan vel se, hvad der har skabt denne ærgrelse… min helt nye jumperpind er knækket (og nej, jeg har ikke sat mig på den, eller på anden måde behandlet den ukorrekt), og jeg har endda fået den i julegave af min allersødeste (og eneste) lillesøster, hvilket jo kun gør det værre.

Nu havde jeg ellers lige håbet at kunne få “rørt” lidt ved alle min igangværende projekter, men det skulle altså ikke være. I morgen må jeg en tur ind til byen og høre, om jeg er heldig…

Ellers har dagen budt på hyperaktivitet – altså da frøkenen først havde fået lettet legemet (ganske, ganske sent) – og nu er der vasket adskillige maskiner tøj (og der hænger tøj til tørre overalt i den lille lejlighed), støvsuget (nullermændene var ellers begyndt at lave troppeøvelser under sofaen), ryddet op og ordnet (garnet er blevet proppet på plads – der hvor der nu lige var lidt at give af), og strikkeklubben har været forbi og hygget og spist tærte og snakket…. og måske også strikket lidt. 😉

Nu vil jeg vende tilbage til restesokkerne, der er ganske underholdene (det skyldes dels mønsteret og dels, at de bliver strikket ved brug af vægt!) og magen og veninden der sidder og råber på “håndbolddrengene”, der ikke helt ser ud til at kunne bestemme sig for, om de vil i semifinalen eller ej…. (jeg håber også!).