Min er helt skudt for tiden. Jeg går i hvert fald alt for sent i seng, men skal alligevel tidligt op… Nå, det kan man vel klare, mens man er ung 😉 (selvom sene morgenstunder i sengen nu er en dejlig ting). Der er bare et eller andet med de sene aftentimer/nattetimer, hvor jeg føler mig afklaret og afslappet… måske savner jeg også bare en lille smule de store landskaber og rejsen rundt, kunne godt tage til New Zealand igen i morgen… hvis det da ikke var for brylluppet der venter ganske snart…

aahh ja, med solhat og ryggen til Sydpolen 😉

Jeg tror, kæresten havde en dejlig dag i går, han brokkede sig i hvert fald ikke, hverken over serviceniveauet eller selskabet! Så må vi se, om han også er tilfreds på onsdag, hvor jeg har inviteret ud og spise på et endnu (for ham) hemmeligt sted!

Det har været en weekend med fremskridt på flere fronter. Dels er jeg blevet færdig med nogle ting (ok, det var også i præ-weekenden=torsdag/fredag, men nogle gange tæller det vel også med), dels er jeg kommet videre på nogle andre projekter (nogle af dem begyndte ellers mistænkeligt at ligne UFO’er) og er godt begyndt på et nyt lille projekt… og endelig har jeg indhentet forelæsningerne i videregående makroøkonometri (så mangler jeg bare at få begyndt at læse i mit andet fag – det kommer forhåbentligt i morgen!).