Jeg må indrømme, at det er olie på oprørte sjæle at have søde mennesker, der kommenterer og skriver endnu sødere ting til ens blog. Hver eneste af dem hjalp på humøret, og I har ret, man må godt tage sig tid til sig selv, og bare sig selv! Det skal jeg bare huske at praktisere.

Jeg havde en nededag i går… i dag går det bedre. Ikke at verdenssituationen egentlig er bedre (stadig for meget pres og stress), men jeg har det bedre. Jeg skal ud og se til den lille nevø i morgen (og det kan gøre mig glad helt ned i kulkælderen), og så har jeg fået en meget god nyhed, som jeg har gået og slidt cirkler i gulvet i bare spænding (nervøsitet?) over. Men jeg kan desværre ikke helt afsløre det endnu…. men på mandag! (bare vent) 😉

Nu vil jeg åbne en god øl, spise lidt chips med benene oppe i sofaen og rigelige mængder strikketøj indenfor rækkevidde…. MIGTID!!! Glæder mig!

I have to admit, that it helps a whole lot to have such wonderful readers, who leave such wonderful comments. Each and everyone of them made me smile, and made me feel a lot better.
I had a down-day yesterday, but today is much better. Firstly I’ve arranged, that I can visit my little nephew tomorrow, and secondly I’ve received some much anticipated news, which luckily was very good! But hush hush, I can’t tell more about that now, must wait till Monday!

Now a good ale and som crips awaits me. I’m planning to spend the rest of the evening in the sofa surrounded with wast knitting posibilities and endless enjoyment! Pure Me-Time, and soo looking forward to it!