Åge havde ganske rigtigt gemt sig under reolen og havde lavet en meget flot vævet rede af nullermændene… han gjorde mig kraftigt opmærksom på, at han er utilfreds med tilværelsen hos mig, da jeg på det seneste ikke har haft en eneste ting, der skulle monteres.
Han blev dog straks meget gladere, da jeg fortalte om de stakkels dele, der ikke kunne blive til Livstykketrøjen uden hans hjælp!

Åge er et fantastisk væsen, se nu bare, hvad det ved fælles evner er blevet til. Livstykketrøjen er på billedet helt nymonteret og endnu ikke vasket, derfor også lidt stiv osv. Men nu har jeg haft den i vand og sæbe og en gang i centrifugen, og nu ligger den ligeså fint og tørrer, mens jeg knap nok kan vente til at få den på.
Fakta må I vente med, til jeg kan vise et billede af skønheden og udyret (dvs. Livstykketrøjen på mig!). 😉

Jeg er nødt til at løbe nu, må hellere redde chokoladekagen fra ovnen!

I’ve found Åge, he was (just as I suspected) hiding under the furniture weaving dust mice into a nest. He was grumpy and told me that life in this place (ie with me) was higly unsatisfactory as there haven’t been a singe piece of knitting that needed prober assembly for a very long time!
He imediately cheered up, when I told him about the pieces that were unable to become the beautiful Livstykketrøje without his help!

Åge is a slendid being, just look what has happended with his help. The cardigan Livstykketrøjen is finished (in the picture just newly assembled). I have now washed it, and it is drying with me walking circles around it, waiting with very little patience to be able to wear it.
The facts about this piece of clothing will have to wait, till I have a picture of it with stuffing (ie me).

Oh, I have to run now – gotta save the chocholate cake from the oven!