Endelig kan jeg præsentere Livstykketrøjen fuldt færdig og vasket osv.

Opskrift: Livstykketrøje fra Geilsk
Materialer og mål: Trøjen er strikket i Geilsk 100% uld på pind 3½. Det er str. large, hvilket passer udemærket med min str.40, men der er god plads i den pga. den simple lukning. Der er brugt 195 gram til trøjen, hvilket straks bliver ført på lagernedbrydningsregnskabet.
Spidsfindigheder: Jeg har forelsket mig i effekten, der skabes ved at bruge ret riller og rib. De smukke spidser i trøjen er skabt på denne måde og giver en meget flot detalje.
God eller grel? God!!! Helt uden tvivl. Den er et absolut hit! Den er hverken for tyk eller tynd, modellen er lækker, og farven vidunderlig. Eneste ændring jeg ville lave, hvis jeg kunne var at strikke ærmerne ti pinde længere, men det er nu fordi jeg elsker laaaaange ærmer.
I have the uttermost pleasure in presenting Livstykketrøje fra Geilsk. I already love that cardigan, the colour is just me and the size and fit is wonderful. It was knitted with Geilsk 100% wool with a size 3½mm needle, and it use up 195 grams for a size large. I might knit the sleeves a little longer, if I knit it again, but that’s more because I love looong sleeves!
But there is no doubt that this is going to be an absolute favorite!!!