Det var en skøn oplevelse at være til WWKIP i Tivoli i København! Vi var 29 strikkere (eksklusive børn) da vi var flest og det var ganske forrygende hyggeligt. Flere af os fik snakket mere end vi fik strikket, og også spist en vaffel eller to for meget (her tænkes mest på undertegnede)… bl.a. var jeg jo nødt til at lægge det hvide sjal tilside da jeg spiste vaffel med chokoladesovs… jeg var ikke helt klar til krisesituationer.
Alt i alt en skøn og hyggelig dag, og jeg er helt klar til at stå frem med strikketøjet næste år også!

Forresten… jeg fik ikke strikket i Dragen… MEN jeg strikkede faktisk en hel pind på min strømpe i Den Gamle Rutsjebane! 😉

The meeting place for WWKIP in Copenhagen was in Tivoli this year, and it was my first time being a part of WWKIP – it was wonderful. When we were the most, we were 29 knitters all collected and drawing some hefty stares from surrounding public. Some of us (yours truly) may have talked more than knitted and also the temptation of waffles was great, and chokolate sauce isn’t known as the perfect match for pure white fine merino wool 😉

Oh, by the way, I didn’t knit in the Dragon, but I did knit in the Old Rollercoaster!!! (so totaly cool!) 😉