Jeg er startet på mit allerførste forsøg udi fair isle strikningens kunst… Indtil videre er jeg kun nået halvvejs op af en mønsterrapport, men jeg synes faktisk, at det ser meget godt ud. Diagrammet herunder viser (dog i lidt forkerte farver), hvordan jeg har tænkt mig mønsteret skal være. Et ganske klassisk OXO, dog efter eget hoved.
Arbejdet er indtil videre hele 7 cm langt, så der er temmelig lang vej endnu, førend der skal klippes huller til hals og ærmer, men det er hyggeligt og spændende strik, og jeg elsker at se mønsteret dukke frem omgang efter omgang. Og så har jeg fået gang i min lange Addi Turbo rundpind. Det er en ren fornøjelse at strikke med den!

I have started my first attempt at fair isle knitting… So far, I have only knitted about half a pattern repeat, but I actually think, that it looks quite good. The diagram on the right shows how I envision the pattern (though thanks to Excel, it’s not in the right colors), it’s a classic OXO pattern but of my own design.
So far the work is about 7 cm long (almost 3 inches) so there is quite a lot work left before I can cut the holes for neckline and arms. But I find that it is exciting work and I love to se how the pattern slowly emerges from the rounds. And as an extra bonus I knit it on my long Addi Turbo, which is a pure pleasure to knit with!