Da posten kom i dag, havde han en spændende pakke med. Den havde Magens navn på og havde et også mærkat fra mit aller-yndlings-luksus hudpleje fra New Zealand (det er uopdriveligt herhjemme)…. Hold da op, hvor blev jeg overrasket, og så måtte jeg ellers gå og vente på, at ham den dejlige kom hjem (ok, i ventetiden fik jeg lavet temmelig meget eksamensforberedelse, så helt spildt var tiden nok ikke).

Men hjem kom han jo heldigvis, og så fik fruen lov til at pakke op, og indeni gemte sig en skøn gaveæske med hudplejeluksus i den helt store stil – bare fordi han havde lyst til at forkæle mig… øøøøjjj, hvor synes jeg altså jeg har været heldig med Magen 😉 Tak skal du have skat, jeg kom jo helt til at tude!

The mail had a very interesting parcel to the Mate today. Because on it was a sticker from my all time favorite, luxurious, skin care series from New Zealand (near imposible to get here in Denmark)… I was quite surprises as I received it from the mailman, and then I had to wait for himself the wonderful to get home (as I per principle don’t open other peoples mail). Well of course I did do a lot of studying in the meantime, so I guess the time wasn’t wasted (completely).

But fortunately the Mate got home, and I got permission to open the box, and inside was hidden a treasure of a gift box with the most wonderful skin care – just because he felt like pampering me! I think I’ve hit a jackpot with the Mate 😉 Thank you so much my darling!