Jeg er blevet forført!!! Fuldstændig og aldeles og helt igennem… Jeg er endelig begyndt på min Mermaid og det er kærlighed ved første maske. Hver eneste maske er en nydelse og hold da helt op, hvor er den opskrift bare gennemført god. Detaljen er skøn og finishen bliver super….

Det eneste problem er, at alle de andre strikketøjer nu er hamrende misundelige, fordi de får meget lidt opmærksomhed! Men med den hastighed, som Mermaid vokser, så skulle det ikke vare så længe 😉

I’ve been seduced!!! I’m totally, completely and fully in love with this piece of knitting. I’ve finally started my Mermaid and I just love every stitch of it. It enjoyment on a higher level and the pattern is superb – the detail is incredible and the finish wonderful.

Only problem is the envy of the rest of my knitting, since they get very little attention. But with the speed that Mermaid is growing with, it shouldn’t be a problem for long 😉