… hvad der kan vente til næste år? Sådan må jeg da vist have tænkt engang i november sidste år, da mit krakasjal blev færdigt. Siden da har det ligget og ventet på den sidste finish, heriblandt blokning.

Men forberedelser til ferie kan bestå af mange ting, så derfor har jeg endelig fået spændt sjalet ud… over hele den nedklappede sofa. Nu skal det jo så bare tørre, og så er det klar til at blive en gave til en eller anden på et eller andet tidspunkt.
En behagelig overspringshandling er hermed klaret og så tilbage til sommerrengøring (jeg kan ikke udstå at tage på ferie fra et snavset hjem!).
Why do today (or this year) what can wait for tomorrow (or next year)? I must have been thinking something like that in November last year, when I finished knitting my Kraka shawl. Since then it has only been missing the last finishing touches – among those a good block.
But preparations for vacation can consist of many things. So finally I’ve managed to wash and block the shawl… filling all of our sofa with it. Now it just needs to dry and then it is ready to become a gift for someone in the future.
Another nice little thing to cross of my list! And now back to the summer cleaning… I can’t abide leaving for holiday from a not clean home!