Der er mange hjørner at runde… både i livet i al almindelighed og i strikkelivet i særdeleshed – i hvert fald når man strikker firkantede sjaler! Jeg er nået forbi tredje hjørne af SCS og er nu på opløbstrækningen. Med et fastbestemt antal takker som minimumskravet per dag, går det egentlig ganske roligt fremad. Jeg har endda tiltusket mig noget brugbart erstatningsgarn til at sørge for at jeg ikke løber tør fem takker før afslutningen!
Jeg håber snart at kunne vise fremskridt på andet og mere end SCS – men først skal det lige overståes.

There are many corners to turn… both in life in general and in knitting life – especially when you are knitting a square shawl! I have passed the third corner and are working on the home stretch. With a predetermined (by high thinking about my own abilities) number of edge peaks per day it is actually progressing quite nicely. I have even managed to sequre some usefull yarn to supplement the original, such that I won’t run dry just five peaks short of finishing!
I hope to be able to show something different and more soon – but for now I just need to finish this!