Jeg synes det er et stykke tid siden, at jeg har vist mit dobbeltstrik her på kanalen… det måtte der rettes op på. Og når jeg alligevel var i gang med at fotografere både det ene og det andet fiberrelaterede til ravelry (hvor jeg har brugt alt for mange timer), så smuttede også et par billeder af “Hjertenskær” med.
Jeg havde egentlig glemt, hvor dejligt et strikketøj det er… og så fandt jeg også ud af, at det talte som blærestrik til diverse strikkecafeer, som jeg frekventerede i går (ummm, fem timers uafbrudt strik og hygge!).
Det går fremad, langsomt men sikkert, og så hjælper det, at Heidi lærte mig en ny smart teknik, og at deadlinen ikke er stram 😉 Mon ikke det snart bliver færdigt?

I think it has been too long since the last time I showed some of my double knitting. So since I was playing with the camera (in an effort to photograf most of my yarn/wips to ravelry – a place I’ve been spending far too much time lately) anyway, I shot some pictures of “From my heart”.
I had kinda forgotten how nice a piece of knitting it really is… and yesterday I also found out that to many it constitutes show-of-knitting (I spent 5 hours straight in knitting cafés…. glorious).
There is progress, not fast but steady, and it helps that Heidi taught me a new nifty technique, and that the deadline isn’t soon. I guess that it will be finished soon enough.