Weekenden går og hvad får jeg gjort
lidt af det hele, men ikke så stort
Har vasket og boret, sat billeder op
så mor når hun kommer ej får et prop

Jeg har strikket og strikket, kan ikke la’ vær
har indset igen, al begyndelse er svær
dog går det fremad, maske og pind
og mens jeg strikker, jeg har ro i mit sind

Tid ved computeren ofte flyver forbi
skønt jeg ved bøgerne burde sidde med pli
Alligevel læser jeg blogs til jeg segner
og en lille præmie, jeg her medregner

Lagkagen er lagt, snart bollerne lavet
familien kommer, måske blir jeg begavet
Inden da vil jeg nok nyde et bad
og måske endda spise morgenmad!

Sorry, but I’m not in mood for writing silly poems about my weekend so far in more than one language… so just know, that I’ve had fun, knitted, cleaned and organized, hung pictures, made cake and am looking forward to having my family visit. Oh, and I won a woolly prize by commenting here, where reading actually gives me homesickness, which is weird, since I only lived there for six months…