Klokken er noget-med-seks-alt-for-tidlig-morgen og jeg sidder og slubrer morgenmad. Eksamen ligger på lur. Jeg havde ellers sagt “pyt, det går nok”, men kunne alligevel ikke lade være med at tage det lidt seriøst – læste 10 timer i går. Om lidt går cyklen ad morgentomme gader. Ønsk mig held og lykke, og hav selv en dejlig dag (min bliver god fra omkring kl. 10).

Husk at der stadig er tid til at være med i konkurrencen!

The alarm clock says something-with-six-way-too-early-in-the-morning and I sit here and spoon my breakfast. I can feel the exam lie in waiting. I actually believed myself when I say “it’ll go fine, just fine”, but I couldn’t stop myself from taking it a little serious – I ended up studying for 10 hours yesterday. In a short while I will be riding my bike through the emty morning streets. Wish me luck, and have a nice day (mine will be perfect from around 10 am).

Remember, that there is still time to join in the competition!