Charlotte – det søde væsen – har nomineret mig for et smil, og det er jeg da glad for, så denne gang skal det ikke gå helt så skidt som sidst. Jeg har snuppet fire skønne blogs til nomineringer, men vil faktisk sige, at jeg nyder hver og en af de blogs, som jeg dagligt og med iver følger over bloglines (det er ikke nemt, det der med begrænsningens kunst).
I’ve been nominated for a smiling award, and I’m so very happy and imediately jumping to follow up on it (so as not to go through the hell of forgotten awards in the future). I’ve nominated four wonderful blogs of the many I follow. Four is such a low number, when you consider that everyone of my blogline feeds make me smile (limitations… how I hate it)… but my choices are:

Anne – hendes skønne blog, med hverdagsbilleder fra New Zealand (=min tabte hjemstavn) og skæve kommentarer til livet som kiwi og verden generelt, giver mig mange smil ofte og igen og igen. Your wonderful blog describing kiwi life and leisure in New Zealand (=my lost home) have me smiling a lot and you deserve to get a smile in return!

Mie – du fik smilet helt frem hos mig, da du tilbød mig designtjansen, og så kan det mærkes både i mails og på blog, at du er en smilende person med en brændende iver indeni! You had me smiling for days on end after giving me a chance to design for you. And I can feel your wonderful person both in mails and on the blog – you are of a rare breed – so kind and so enthusiastic!

Julia – fordi du er så sød og sølle på samme tid (jeg håber morgenkvalmen går over snart), du skriver både godt og med liv og glade dage! Jeg bliver ofte glad bare af at læse din blog. You deserve a smile for being almost too sweet and miserable at the same time (I really hope your morning sickness ends soon). I often smile while reading at your blog, because you describe life and laughter and loneliness and everything in between.

Franklin – der skriver på den anden side af andedammen. Du er ofte skyld i at théen ender andre steder end først tiltænkt pga spruttende latter! Jeg nyder at følge dig og dine…. ermmm venner! You writes from across the Pond, and you are often the cause of my tea ending other places than intended (due to attempts to drink while reading your blog…). I love to follow the fabolous adventures of you and your…. ermm friends!