Jeg havde godt nok sagt, at jeg ikke havde nogle særlige forsæt for dette dejlige nye år, men alligevel. Denne post på Knitting Daily fik mig til at indse, at der faktisk er noget, som jeg har stræbet efter både sidste år, men også allerede i år.

Jeg vil være en frygtløs strikker! Jeg vil opsøge nye udfordringer, strikke hvad jeg har lyst ligemeget om det er noget jeg aldrig har prøvet før. Jeg vil nyde nye mønstre og teknikker. Jeg vil acceptere, at jeg begår fejl og bruge mine fejltagelser til læring i stedet for ærgrelse. Jeg vil prøve nye metoder, selvom jeg allerede kender mange gode, bare fordi jeg gerne vil kunne flere. Og alt dette gælder også for spinderiet! 😉 Det skal nok blive sjovt.

I know that I’ve said that I didn’t have any specific goals or promises for this lovely new year, but I seem to have found one anyway. This post on Knitting Daily made me realize that I actually have something of an ideal to work towards this year, as well as I had last year.

I want to be a fearless knitter! I will seek out new frontiers and challenges, knit whatever I like even though I’ve never tried anything like it before. I will enjoy new patterns and techniques. I will accept errors and mistakes and treat them as learning experiences instead of getting angry. I will try new methods for things I already know, just because I want to be able to do a thing many ways. And all of this will apply to my spinning as well! 😉 This should be fun.