Jeg har været rigtig mange gange inde på Knitty.com’s side i den seneste lille uge for lige at se, om det nye nummer skulle være blevet udgivet. Grunden er såmæn, at jeg har en opskrift i denne udgave “First Fall 2010”, nemlig Lamina, et halstørklæde med et stort bladmotiv og takkede kanter. Det er strikket fra midten og ud, så begge ender er pæne og symmetriske, og der er ingen sammensyninger overhovedet.

Jeg er rigtig, rigtig glad. Tænk at det skulle lykkes at få udgivet et mønster, første gang man sender et ind. Jeg føler mig meget heldig lige nu (og som sagt, meget glad). Nu kan jeg så endelig fortælle om dette færdige stykke strik, for det blev færdig en gang tilbage i november.

I have been visiting Knitty.com’s page a lot this recent week, just to see if the new issue, the “First Fall 2010” was live. The reason is no less than one of the patterns being mine. Lamina is a scarf with a big, bold leaf motif and a wavy, pointy garter stitch edge. It is knit from the middle and out, so both ends are symmetric and there is no seaming at all.

I am very very happy. I can’t believe that I actually got my first attempt published. I feel very lucky at the moment. This of course also means that I can post about a rather old finished object now. After all the scarf was finished some time in November.

 

  • Lamina (Ravelry project link)
  • Mønster/Pattern: Lamina (from Knitty) (Ravelry link) by Lykkefanten
  • Garn/Yarn: Manos del Uruguay Silk Blend, 97 g, købt i Bette Design /bought in Bette Design in Copenhagen
  • Pinde/Needles: 4½mm
  • Noter/Notes: 6 gentagelser på den ene “halvdel” og 5 på den anden for at bruge hver en stump af garnet / 6 repeats on one “half” and 5 on the other to use every inch of the yarn.

Uden at komme til at lyde helt prisvinderagtig vil jeg faktisk gerne sige tak til alle jer, der læser med på bloggen og kommenterer på mine forskellige designforsøg. Uden den støtte, som det giver, ville jeg nok ikke have fundet på at sende et mønster ind til udgivelse. Så mange tak for støtten! Også tak til min smukke søster, der lod sig hundse rund med som model.

Nu kan jeg så begynde at overveje, hvem jeg skal give halstørklædet til, eller om jeg skal beholde det og promenere stolt rundt… det vil sige, når det en gang bliver lidt køligere i vejret!

Without sounding too much like the stereotype prize winner, I’d like to thank all of the readers of this blog and all of the commenters. Without your comments on my different design attempts and the support that gives, I’m not sure I would have tried sending in a pattern for publication. So thank you all for that support! Also many big thanks to my beautiful sister, who willingly let herself be bossed around as a model.

Now the only thing lacking is to decide whether to keep the scarf myself or to give it to someone else… no matter what, it will probably not come in handy the next few months anyway!