Her ses så mit lager – eller faktisk kun størstedelen af mit lager… Der er nemlig stadig noget på vej i kasser sendt fra New Zealand. Men nu tænkte jeg, at nu måtte jeg hellere i gang med at få begrænset omfanget… det præcise omfang kender jeg ikke, har ikke ligefrem lyst til at veje det. Men lad os bare sige, at en ganske stor del af vores lejlighed (på små 56kvm) er optaget af garnopbevaring.

Derfor gælder i dag som første aktive dag som medlem af Brug-dit-garnlager . Jeg havde ellers først tænkt at starte på søndag, men jeg har vist brug for lidt rygrad, ellers falder jeg bare i fælden på de sidste juleindkøbsdage. Derudover kan jeg vist se på det hele, at der skal mere en 6 måneder til at komme igennem bunkerne, så jeg forlænger foreløbigt til 31. juli, så må jeg jo se, hvad jeg gør til den tid.

Faktisk er det også en begyndelse for et af mine strikke-nytårsforsæt. Jeg starter en garnopsparingskonto, der går hånd i hånd med garnlagerreduktionen. Dvs. at for hver 100g jeg strikker færdig, må jeg sætte 25 kr. ind på en indkøbskonto (at jeg så først må bruge dem på min soldedag er noget andet). Så er der endnu et incitament til at få grebet ned i bunkerne 😉

Resten af forsættene må vente til nytåret er lidt nærmere.

Lige til sidst skal I lige have lov til at se julegaven til magen. Halstørklædet blev ganske hurtigt færdigt, men jeg har bare ikke lige haft tid til at tage billeder (kom trods alt hjem til vintermørket i forgårs).

En matchene hue er også under produktion, men led under garnmangel (har nu fundet noget nogenlunde tilsvarende garn, så måske den bliver færdig til at ligge under træet på søndag).