Nu er jeg ikke sikker på, at jeg får blogget mere i dette år (har egentlig også haft godt gang i tastaturet i dag) – nu er det nemlig tid til at gøre de sidste øvelser før det nye år. MEN der mangler heller ikke meget – kransekagen er klaret, elgen (jep, det er faktisk rigtigt) er i ovnen, eller i hvert fald et stykke af den, vinen er åbnet og kartoflerne er næsten skrællet.
Så må det vist også være tid for mig at snige mig i et bad og klæde om og ellers bare være hyggelig og selskabelig.

Det har været et dejligt år med en masse oplevelser, både af de storslåede, naturagtige slags og den mere intime og personlige slags. Der har været markant flere opture end nedture og jeg har rejst langt, både i verden og i forståelsen af mig selv og den kære tilkomne og vores liv sammen…. og så har jeg jo opdaget den fantastiske blogverden og alle I dejlige mennesker, der bebor den.
Til jer ønsker jeg alt det bedste i det nye år – må det blive smukt og dejligt og rigt på oplevelser og smil!

GODT NYTÅR!!!