Jeg blev færdig med at klistre hjerter (ca. 900 stk.) på invitationerne i dag, nu mangler bare noget tekst osv. men altså ikke noget, som jeg kan blive helt vildt stresset over nu, hvor jeg trods alt er kommet så langt. Men det krævede endnu en hjemmedag i hytten, så nu glæder jeg mig til i morgen at komme ud på ski igen!

Strikkenyt…. jeg har fået vundet et fed fint 100% merino (new zealandsk indkøb) op og er så småt ved at samle mod til at kaste mig ud i Spanish Christening Shawl fra Folk Shawls af Cheryl Oberle. Jeg har aldrig prøvet at strikke en kant på før, så det bliver interessant, men først skal man jo lige have klaret midterpanelet…

Derudover kæmper jeg med min ældste UFO en sommertop i 100% silke og det glider ligesom ikke rigtig… jeg kæmper noget med det garn, men nu vil jeg altså have den færdig og ud af vagten – jeg begyndte på den for mere end 2 år siden, og når jeg nu kun har strikket i lidt over 3 år så siger det lidt! Men her i denne omgang er jeg nu kommet et godt stykke videre og er vist blevet en smule stædig, så forhåbentlig inden længe…