… er der jo altid til at være ganske ualmindeligt fumlefingret, men gårsdagens var altså en af de værre. I søvndrukkenhed forsøger undertegnede at skære noget brød til morgenmad, hvorefter kniven smutter – ned i to fingre på venstre hånd. De blev selvfølgelig ganske hurtigt pænt plastret ind, men efterfølgende har jeg gjort diverse opdagelser…
… bl.a. er det ikke særlig nemt at vaske hår kun med en hånd (når man altså har ganske langt hår), og at frugtsalatslavning kan afstedkomme diverse bandeord når frugtsaften pludselig finder ind under plasteret (!), og (suuuuuk) at det meget svært at strikke, når det gør ondt at holde garnet over venstre hånds finger….
Nå, fingrene lever stadig og de er i bedring, skønt stadig ømme. Har dog forsøgshæklet lidt her til aften og det ser ud til at i små mængder lader garnhåndteringen sig klare (ohh jubelski!).