Man kunne næsten få tanken at der er tale om en eller anden form for sweater… men det er nu mit dogmeprojekt, nemlig min første strikkede taske. Mangler lige klappen og selvfølgelig sammensyningen og en enkelt (vold-)vasken i maskinen! Så må jeg jo se, om det kan bruges.

Egentlig burde jeg strikke på dels 2 ud af 12 og dels febuars sokkerne, og det gør jeg også, men nogle gange trænger man bare til at have noget, der kan blive færdigt lidt hurtigt, så derfor er det gået mest fremad med tasken her i den sidste uge.

Mit garnlager er faktisk også blevet reduceret… men det tæller desværre ikke. Dels donerede jeg noget restgarn til min lillesøster, da jeg lærte hende at hækle og dels fik veninden et nøgle cozy med hjem i går, da hun lige genopfriskede strikningens kunst (og fordoblede antallet af masketyper hun kan strikke!) 😉 Nå, men selv om det jo desværre ikke kan mærkes på lageret, så føles det nu meget godt alligevel.

Nu skal jeg lige have læst et kapitel advanceret makroøkonometri og så vil jeg give mig selv lov til at strikke bagefter! Men arbejdet først!