Man bliver helt bidt af det, når først første snoning er prøvet… i hvert fald snor tingene sig for undertegnede for tiden.
Den brune sag er begyndelsen til en fiks lille dametaske (ideen tyvstjålet – med tilladelse – fra Tinas lækre sag), og samtidig var det så muligheden for at øve sig lidt i vikingefletningen, før modet rækker til at kaste sig ud i en aran-sweater (det varer nok lidt endnu).

Der er mærket fremskrid på flere strikkefronter i denne uge (selvom jeg ikke helt har haft vinterferie – dens slags kører KU desværre ikke med), så nu tror jeg så småt, at jeg måske både når februars sokker og projekt (og hvis ikke, kan man vel altid slå dem sammen til en!) 😉

Havde endnu en dejlig dag i dag, bl.a. fordi en masse huslige pligter blev klaret (det er nu så dejligt at se bunden af sin vasketøjskurv en gang imellem) og fordi vigtige papirer blev afleveret på rådhuset (så vi måske kan få tilladelse til at blive gift) og bare fordi jeg har hygget mig og haft det dejligt. Var i så godt humør, at jeg lige var nødt til at have disse dejligheder med hjem til at lyse op!