Men så absolut en af de bedre af slagsen. Desuden var den selvvalgt. Jeg havde brug for at se og høre noget andet end den grå Lyngbyvej på cykelturen hjem, så næsen valgte vejen, og turen endte med at gå ud langs havnen og gennem Hellerup og hjem.

Undervejs kom kameraet frem et par gange, for himlen og havet var smukt. Det så ud som om de begge ladede op til sne (det håber jeg også)… skyerne var ligesom opmarcheret i tykke, vattede rækker og lag, og man kunne ikke se, hvor himlen begyndte og havet endte. Det var smukt.
Da jeg endelig nåede hjem – hvorfor skynde sig, når man nyder turen? – fik hænderne fat i strikkepindene og så gik det ellers fremad med restesokkerne. Jeg er snart færdig, og jeg glæder mig sådan 😉
Nød at se tema-tirsdagden hemmelige kanal og blive bekræftet i, at jeg og magen ikke er ene i at elske vores bøger.