Det kan man vist godt kalde dagens største fornøjelse/opgave… nemlig at prøve at komme med et udkast til en bordplan til om et par uger 😉 Ved hjælp af en masse små stykker papir, påført elefantsnot (a.k.a. lærerens tyggegummi), og en skitse af bordene, sad magen og jeg og flyttede rundt på brikkerne indtil vi var fremme ved et nogenlunde ordenligt resultat.
Nu skal vi lige have lidt supervision ind over – og også lige tænke det igennem en enkelt gang eller to mere. Så mangler der vist bare bordkort, menu og lidt andet… som for eksempel kjolen, som jeg heldigvis skal hente på fredag!!!! (glæder mig som en lille pige med en stor prinsessedrøm!)

Hvad er der ellers sket i dag? Tja, tjo ikke så meget. Tiden er vist godt brugt på strik og star trek (DS9 på dvd), men jeg må stadig ikke røbe, hvad jeg strikker på. Det går ellers ret godt fremad…