Så er jeg endelig blevet færdig med et lille projekt igen… Mit 3 af 12 er denne hjemmekomponerede hue, som jeg kalder “Firkanter”.

Materialer og mål: noget økologisk lammeuld, som en veninde forærede mig – oprindelse ukendt! Den er strikket på en 40 cm rundpind 3mm og afsluttet på 3mm strømpepinde. Huen passer et ganske stort hoved (min lillesøster, som er model, er som resten af familiens kvinder et grødhoved) 😉 på omkring 58-60cm i omkreds. Der er brugt i alt 70 gram til huen (yes, endelig lidt til lagertælleren).

Opskrift: Hjemmekomponeret. Slog 176m op på rundpinden og gik så i gang.

Spidsfindigheder: Aflukningen sker først med 4 m på hver omgang, og til slut med 8 m på hver omgang. Det skaber et ret flot stjernemønster i toppen af huen – synes i hvert fald jeg 😉

God eller grel: god! Der mangler dog en smule elastiktråd i kanten af huen. Det gik nemlig op for mig, at rib fylder mere end mønsterstrik…. så den buler lidt. Men alt i alt håber jeg, at den tiltænkte modtager bliver glad…. jeg får mulighed for at finde ud af det lidt senere i dag!