Jeg overskrider en grænse… Nu har jeg for nr. 100 gang sat mig til tastaturet for at skrive om et eller andet, som jeg vil lade flyve ud i blog-osfæren og få et lille liv, et smil fra en anden, en tanke eller en rysten på hovedet.
Jeg er lykkelig for alle jer, der kommenterer, der læser, der tænker, der smiler, der lurer i det skjulte. Tak for følgeskabet, det gør livet som blogger sjovere!

Posten her skulle ellers handle om elefanter!!! Blev bare lige forstyrret af at finde ud af det store tal. Nå, men elefanter synes at have invaderet mit liv og tanker… jeg tænker kreativt i elefanter. Nogle kommer snart på bloggen, har snart en hel flok (hvor mon det skal ende)… Men kan afsløre, at elefanter og forvaltningslære ikke passer så godt sammen 😉

Crossing a border… this is the 100th time I sit here to write a little something, which I’ll send out to the big world of blogs to have a little life of its own, to create a smile from someone, a passing thought or maybe just a shake of the head.
I’m grateful for all the comments, for readers and thinkers, smilers and lurkers. Thank you for your company, this is what life as a blogger should be!

By the way, this was supposed to be about elephants… More on those later 😉