I skal lige have lov til at se årsagen til, at jeg kom rigtig sent i seng i nat… jeg havde nemlig gang i en taske, som der er deadline på. Men altså klippe, klippe, sy, sy og meget senere voila en taske prydet af elefanter!

Det er den første taske, jeg nogensinde har syet, så jeg må indrømme, at jeg er lidt stolt.

Materialer og mål: stof fra Panduro’s Hobby, perler og broderegarn fra lageret og min trofaste symaskine. Den er 29cm bred og 63cm fra top til bund.

Opskrift: Mit eget design!

Spidsfindigheder: Udover elefanterne, som jeg er helt vild med (selvom den med perler tog en mindre krig at lave), så er jeg ret godt tilfreds med det indre, hvor jeg har syet to små lommer i foret, så der er plads til nøgler og mobiltelefon osv.

God eller grel? Tja, jeg synes jo, den er god, men da det er en anden der skal have den, må jeg jo vente og se, hvad vedkommende mener.

Hermed har jeg kun gang i et andet elefantrelateret projekt, men det varer nok lidt, førend det dukker op her.

I have made a bag… for the first time using a sewing machine. It cost me a lot of concentration and quite a lot of time (it was the reason that I ended up going to bed very late), but I have a deadline for a swap, so I needed to do something! I’m quite happy with the result (I love the elephants on the front), but lets wait and see what the recepient thinks!

By the way, the bag is 29cm wide and 63cm tall and made from cotton frabric from Panduro’s Hobby and beads from the home storage.