Det er lige, hvad man kan kalde mig for tiden. Jeg har godt nok adskillige gange i ugens løb tænkt “og så kunne jeg lige tage et billede af det her og skrive en lille meddelelse”, men det er ikke blevet til noget. Og hvorfor så det? Tja, svaret er vel en blanding af ugidelighed og trang til at trække mig lidt ind i min egen skal.
Nå, men noget er der såmæn sket i mit liv på det sidste. Først studierelateret, så har jeg fået læst lidt og er så begyndt på regulær læseferie fra mit arbejde, hvilket nok vil hjælpe en del på det med læsningen. I hvert fald byder weekenden på seriøs studeren!
Dernæst strikkerelateret, så har jeg “befriet” en smule af mit garnlager, der jo er på fjernlager hos mine forældre. Faktisk må jeg sige, at det var vidunderligt at besøge mit lager, for lige pludselig kunne jeg se, hvor meget fantastisk lækkert garn jeg egentlig har. Det havde jeg svært ved at få øje på, da det bare var rod hjemme hos mig selv.
Med garnet er jeg begyndt på et Fair Isle projekt, som der nok skal komme billeder af, når ellers jeg når op til mønsteret (ribkanter er altså ikke så spændende)! Og så er der et par helt almindelige hjemmesokker til mig selv på pindene også.

I suppose one could call me a weekend blogger, at least that’s what I’ve been for the past couple of weeks. It’s not for lack of ideas to write about, I’ve just not been in the mood for blogging, I’ve felt more like withdrawing into my self and my little shell.
Actually several things have happened during this week. Among the more study related, I’ve managed to put in some reading for the exam, but I suspect it will be better now, as I’ve stopped working until after my exam. Well at least I have my weekend plans ready – I need to study seriously!
As for the knitting related news, I “liberated” some yarn from my stash, which is currently sitting in my parents basement (sort of safeguard for not getting myself into too much knitting when I should be reading). It was a wonderful visit. I could suddenly see how much wonderful yarn I actually own, something I never quite managed while it was considered clutter at my own home! With the liberations I’ve started a Fair Isle project, which will be documented here soonish (when I get beyond the rib borden – not interesting enough to display a picture of). Oh and there are some (new) pretty plain socks on the needles as well (they are for me!).