Efter dagens makroøkonometri (en tilbagevendende begivenhed for tiden) drog Magen og jeg en lille tur til Lyngby. Vi fik hygget i solskinnet, og jeg havde håndten og uld med, så den grønne tråd er nu et par meter (eller mere) længere.
Det er ret spændende nu, for jeg kan begynde at se enden på fiberbunken, og jeg glæder mig allerede til det næste jeg skal spinde!
Og så skal jeg jo også lige finde ud af, hvad jeg skal strikke af det grønne, men jeg tror nu, at Adam viste mig vejen, da han linkede til zeebee. Alene det at mønsteret bliver tilpasset automatisk til garn og pinde og hoved osv. er da fantastisk!

After todays exercise in macroeconometrics (a repeative event these days) the Mate and I went for a little stroll in Lyngby. We found a bench bathed in sunshine, and I had my drop spindel and some fibres with me, so the green yarn grew a couple of meters longer.
It’s quite exiting, as I now see the end nearing. I’m already looking forward to the next batch of fibers I’m gonna spin!
Of course I also need to decide what to knit with the green yarn, but I think
Adam showed me the way, when he linked to zeebee! Just the fact that the pattern is generated taking into consideration the yarn, the needles and the head etc. is purely fantastic!