Jeg begik en fejl i weekenden…. en virkelig brøler af dimensioner! Jeg forsøgte at tvinge noget garn til at være noget, som det absolut ikke havde lyst til at være… Ser I, jeg har det her ultralækre angora/merino, håndfarvede garn fra NZ, som jeg har gået rundt og spekuleret på, hvad skulle blive til.

Så var det, at jeg så denne lille sag strikket op inde hos Bette Design, og jeg så straks mit lækre efterårs-angora forvandlet og pyntende på mig… Jeg gik i gang med at strikke lidt prøver (for fint skulle det jo være)… efter 6 forskellige prøver (enkelttråd, dobbelt, med en slags garn og med en anden) indså jeg, at garnet forsøgte at fortælle mig, at det på ingen måde havde lyst til at ende som fin lille bolero… ØV!!!

Efter noget irriteret surmulen brød solen pludselig igennem (sådan billedligt talt), og jeg sprang op og hentede noget andet new zealands garn fra lageret… min merino/possum (også håndfarvet), der bare har ligget og kedet sig uden noget formål. Jeg lavede en hurtig strikkeprøve… og den var perfekt, så jeg slog straks op og gik i gang og er nu ganske langt på den lille bolero. Se læren er, at man bare skal lytte til garnet, så skal det nok gå helt fint!

I made a mistake this weekend… a really wopper. I tried to force some yarn to become something it had no want in the world to be… You see, I have this wonderful soft angora/merino handdyed New Zealand yarn, that I have been wondering what to do with (clearly it needed to be luxurious).

Then I saw this little thing in Bette Design and instantly I could see me waltzing around it one made of my angora. So I started making swatches (I really wanted to do justice to the yarn – it needed to be perfect)… and after 6 tries or so (with single, with double, with one or another type of yarn) I realized that the yarn all the way had tried to tell me that it didn’t want to be a scrug… D*MN!

After some irritated fuming, the (inner) sky suddenly cleared and I leaped up to find another New Zealand yarn from my stash… my merino/possum (also handdyed), that had just been laying there without drawing attention to itself… I made a quick swatch… and it fit perfectly, so I imediately cast on, and now I am a good way on the scrug… see, just listen to the yarn, and all will be well!