Lyset skal slukkes – både i computeren, lejligheden og mit lille, trætte hoved. Kommer sikkert til at sove godt. Aftenens gerning har bestået af tegning af diagram til Efeu, så jeg nu f.eks. ved, at jeg blot har 75 mønsterlinier at skrive ned, førend opskriften er klar til gennemstrikning (det er vel mest brugervenligt både at have diagram og skreven vejledning i en opskrift, ikk?). Men det bliver ikke nu, hverken skrivning eller opslagning… nu skal der ses lidt nærmere på dynen!
Godnat – og sov nu godt!

Lights out – both in the computer, the flat, and my tired, little head. Will probably sleep very, very well. Tonight’s best effort has been the drawing of the diagram for Ivy. Now I know that I just need to write the instructions for 75 pattern lines before I can cast on for the last test knitting (I think it is probably best to have both a diagram and written instructions in a pattern, right?). But neither writing, nor knitting will be happening before I’ve made a close, and preferably long, inspection of my bed!
Good night from me – sleep tight!