Humøret er høj her i det lille hjem. Dels har det været en skøn weekend med besøg af den skønne lillesøster, dels har solen skinnet og vi har hygget og slappet af, og dels har Magen og jeg nu skriftlig bekræftigelse af, at der er en nybygget lejlighed klar til os d. 1. juni (altså lige om lidt).
Livet er skønt og humøret endnu bedre. Hvor føles det bare godt at vide, at vi kommer sikkert i hus (lejlighed) et skønt sted i god tid inden Mini melder sin ankomst. Det bliver rart med et bosted der er lidt mere permanent (og større) end den midlertidige lejlighed vi bor i nu.
Håber alle I andre også har en skøn weekend.

We are happy and in high spirits at the moment. Firstly it has been a wonderful weekend, where my lovely little sister has graced our abode with her presence, the sun has been shining and we have had fun and relaxed. Finally the Mate and I have now written assurance that we have a newly built appartment ready for us to move into after the 1st of June (i.e. in just a moment).
Life is good and the mood even better. It feels absolutely perfect to know that we’ll have a good place to live well before Mini is arriving. We are looking forward to living a place that is more permanent (and larger) than the temporary appartment we are occupying right now.
I hope that you all are enjoying a wonderful weekend too.