Godt at februar er den korteste måned i året, for ellers ville jeg nok drukne i nye projekter, når vi når slutninge. Årsagen? Såmæn den, at jeg er med på Cast-On Mania legen i Village Hopelessly Overcommitted (Ravelry), hvor vi har givet os selv lov til at starte et nyt projekt per dag i hele februar. Ren startitis lykke og ingen dårlig samvittighed… kan man mærke at jeg gnægger af fryd?
Dagens nye projekt: Et par sokker.

It’s a good thing that February is the shortest month of the year. Otherwise I’d probably end up drowning in new projects by the end of it. The reason? That I’ve joined the Cast-On Mania game in Village Hopelessly Overcomitted (Ravelry), where we have given our selves permission to start a new project each day during all of February. Pure startitis joy and no bad consience… can you feel that I’m giggling with joy?
The new project of the day: A pair of socks.