Konferencen sluttede sent i eftermiddags, så det var aften, da jeg nåede ind til centrum af Paris. Men egentlig gjorde det jo ikke så meget, for så fik jeg gået en god lang tur i mørket med alle lysene.

The conferenced ended late this afternoon, so night had fallen before I reached the centre of Paris. but it was actually quite nice, since I then got to walk around in the dark with all the lights.

Det kan godt anbefales at planlægge ens besøg i Louvre til om aftenen. Jeg var der omkring kl. 19, og der var ingen køer og rimelig få mennesker (dvs. få for Louvre standard). Der var plads til at se på Mona Lisa, Venus fra Milo og alle de andre. Jeg gik en tur blandt de græske statuer og fandt min fra nu af absolutte yndling: barnet og gåsen.

I can recommend planning your visit at Louvre to be in the evening. I arrived at the museum at around 7 pm and there were no ques in sight and a quite scarce crowd (for Louvre that is). There was room enough to enjoy Mona Lisa, Venus from Milo and all the rest. I walked among the greek statues and found a new absolute favorite: the toddler and the goose.

I morgen: shopping og osen rundt i gaderne.

Tomorrow: shopping and oozing around the streets.