Bedre sent end aldrig! Jeg trak tre numre mellem 1 og 46 for et øjeblik siden, og random.org gav mig følgende sekvens.

Bette late than never! I drew 3 numbers between 1 and 46 a minute ago, and random.org gave me the following sequence.

Nummer 26 er Merete, strikkebibliotikaren. Kære Merete, hop over på BC Garns hjemmeside og find ud af hvilken farve dit sjals-kit skal være i. Merete skrev følgende ufattelig rosende kommentar.

Nummer 13 er Christunte, der har vundet garn og opskrift på Gefion sokkerne. Christunte anbefalende Superheltemors blog, som jeg også holder meget af selv.

Endelige er den sidste vinder, kommentar nr. 7, som er Marika, der har vundet “The Knitter’s Handy Book of Top-Down Sweaters“. Marika skrev følgende (og jo, selvfølgelig var der åbent for alle, ikke bare danskere).

Jeg har sendt mail til alle de heldige gavemodtagere. Jeg vil gerne sige tak til både dem og alle jer andre for alle de inspirerende blogs, I har foreslået. Min feedreader er vokset ganske markant den sidste uge.

I have sent a mail to all the gift winners (who were all Scandinavian, so I didn’t bother translating the above). I would like to thank both them and all the rest of you for a load of very inspirering blogs that have now been added to my feed reader… it has grown very large during the last week.