3082BC-a

Søde Charlotte har en dejlig julekalender på sin blog, og jeg har sponsoreret dagens låge. Der er så desværre sneget sig en fejl ind i kommunikationen, for det er ikke mit trekantede Salvie sjal, man kan vinde, men til gengæld det firkantede Salva. Nu håber jeg ikke, at vinderen ender med at være alt for skuffet.

Har du lyst til at have chancen for at vinde et Knit-to-Go kit med Salva sjalet, så smut over på dagens låge hos Charlotte og læg en kommentar.

Sweet Charlotte has a wonderful advent calendar with give-aways on her blog, and I’ve helped her get the gift for today. Unfortunately there has been a slight miscommunication, as it is not my triangular Salvie shawl you can win, but the square Salva shawl. I only hope, the winner won’t be too disappointed.

If you’d like to win a Knit-to-Go kit with the Salva shawl, then go visit today’s blogpost and leave a comment.