Tak til alle jer, der har skrevet til mig! Det er helt fantastisk, at så mange gerne vil hjælpe 🙂 Jeg er i gang med at sende mails til jer alle sammen 🙂

Jeg søger teststrikkere. Hvis det kunne være noget for dig, så læs meget gerne videre.

test knitter call

Jeg har længe gerne ville være mere aktiv med at få mine designs ud og over rampen, men det er desværre kun 24 timer i mit døgn (hvis der er nogen, der har fundet tricket til at få flere timer i døgnet, bedes de venligst dele det). Så jeg har indset, at jeg har brug for mere hjælp. Derfor vil jeg gerne høre, om der mon er nogen derude bag skærmene, der kunne tænke sig at teststrikke for mig? I løbet af det næste års tid skal jeg både have teststrikket en bunke sjaler, nogle babytæpper, fingervanter, luffer, huer og sokker, så der er nok til forskellige lyster. Nogle af tingene er hemmelige og må ikke deles på sociale medier før opskriften bliver offentliggjort, andre er til fri deling (af billeder selvfølgelig) – det er noget, der aftales inden hver test.

Hvis du sidder derude og tænker, at det lige er noget for dig, så send en mail til lykkefanten(ad)hotmail(dot)com (indsæt de rigtige tegn) og skriv “teststrikker” i emnefeltet. Skriv gerne lidt om din strikkeerfaring i mailen – de fleste ting, jeg skal have testet kræver nok lidt erfaring. Skriv også gerne, hvad for en type strik du helst vil teste. Så skriver jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Det er bedst, hvis du strikker “dansk” da opskrifterne skal testes på dansk, men jeg sender gerne garn rundt i hele verden. Jeg glæder mig til at høre fra jer 🙂