Endelig blev vi færdige med eksamenerne! Så nu er der officielt feriestemning i den danske koloni (bestående af mig og kæresten) i Palmerston! I morgen tager vi afsted på vores cirkumnavigation af Sydøen – og vi GLÆDER os.
Inden da, er der mindst 1000 ting, der liiiige skal klares. Bl.a. pakning og rydden op og gøren rent og senden pakker til Danmark. Men også nogle af de lidt mere hyggelige, som at vinde garn op og pakke strikketøj osv. 😉

Jeg glæder mig nemlig til at kunne strikke som en gal uden at få dårlig samvittighed over alt det seriøse, som jeg burde gøre – jeg har nemlig studiefri til d. 1. februar nu. Det er lige til at holde ud at tænke på. Jeg tog også lidt forskud på glæderne i går aftes og sad og nød afslapningens kunst! Det var meget rart.

Er for øvrigt kommet over halvvejs med maori (måler nu 66cm), men kan stadig ikke helt finde ud af om det er til mig selv eller til en endnu uspecifik julegaven…. jeg har heldigvis lidt tid endnu, til at finde ud af det.