Tja, det bliver endnu en billedloes blog… har indtil videre vaeret noedt til at tage mig til takke med internet med moentindkast og uden usb-porte… men billedmangelen varer kun til, jeg finder en internetcafe med traadloest net. Saa kan den lille baerbare nemlig brilliere lidt.

Har indtil videre travlt med at nyde hvert eneste sekund hernede – der er masser at se og gode ture at gaa, saa strikketoejet lider en smule af mangel paa opmaerksomhed. Der sker nok noget i aften, for dagen i dag har vaeret den vaadeste, man kan forestille sig, saa aftenen bliver tilbragt med strikketoej og hygge i dinner hall’en.
Det der regnvejr har nu ikke forhindret os i at gaa nogle gode ture og se en masse. Vi har vaeret oppe ved de to “beroemte” gletsjere her paa sydoeen, nemlig Franz Joseph og Fox. Vi gik dog kun helt op til Fox, men hvor er de dog smukke og en smule aerefrygtindgydende. Man bliver mindet om, hvor store kraefter der er paa spil i naturen. Jeg elsker det!

I morgen gaar turen op over bjergene til (forhaabentligt 7-9-13) bedre vejr til Wanaka, som bliver base i et stykke tid. Saa kan der forhaabentlig komme billeder osv. herpaa ogsaa.

Hmmm, faar virkelig testet vandtaetheden af vores telt lige nu…