Tja, nogen gange er det voldsomt irriterende ikke at have sin egen computer paa nettet … for eksempel er man saa ikke overladt til internetcafeernes computeres luner mht. billedupload osv. Ikke at der er problemer her, men paa min anden (familie) blog er der ugler i mosen… jeg vil se, om jeg kan redde det efter at have brugt lidt opmaerksomhed her.

Vi har foejet endnu et flot og sjaeldent dyr til listen over “dem har vi set”! Det handler om konge-albatrossen. Her er virkelig tale om et majestaestisk dyr. Hold da op, hvor er den flot. Og vi saa ganske mange lave flyveoevelser – eller rettere svaeveoevelser – over omraadet. Vi saa ogsaa nogle paa rede og fik et lille kig til et aeg… alt i alt en stor oplevelse.
Paa vejen tilbage til bye “kom vi lige forbi” (eller rettere, jeg dirigerede os derhen) en garn/gaard-butik, der solgte deres egen uld og garnproduktion. Hvis jeg nu havde vaeret spinder, saa var jeg da gaaet helt amok, men jeg “noejedes” med disse dejlige 6 fed naturuldgarn som forhaabentlig bliver til et par herreveste en gang naeste aar.

Fortsaetter i morgen nordpaa op til de hoeje bjerge (mt. Cook parken) – glaeder mig vildt, isaer hvis vejret er klart og vi kan se noget (modsat sidste gang vi var i bjergene – der regnede det vildt og voldsomt).