Naesen er vendt nordpaa igen. Stewart Island er lagt bag os… snoeft, for det var en fantastisk oplevelse. Vi gik flere timer om dagen og i baade sand (-storm (hvilket vist ses paa oeverste billede)) og masser af mudder. Men det stoerste ved dagene paa den lille vindblaeste oe var, at vi saa ikke bare en men tre brune kiwi’er! 😉 Jeg fik endda taget billeder af de smaa krae! De er faktisk utrolig soede. Men det fantastiske var, at vi fik lov til at staa og observere dem goere kiwi-ting ude i den fri natur…. det var oenske nr. 1, der blev opfyldt.

Lover at laegge billede op saa snart som muligt. Er hermed gjort, selvom det maaske ikke er verdens mest tydelige billede – men det forestiller altsaa en Stewart Island brun kiwi!


Havde vaeret forudseende og taget en lille sok (str. 45) med paa vandreturen. Der var nemlig alligevel en del tid hist og pist, hvor man lige kunne klemme en omgang eller to ind. Saa nu er jeg godt inde paa sok nummer to – det lader ikke til at den kommer til at lide af sss 😉

Er for oevrigt i Dunedin lige nu, og jeg maa indroemme, at jeg er positivt overrasket. Det er jo faktisk en rigtig by med butikker og bycentrum og alt muligt. Det har vi ellers ikke set ret meget af her paa sydoeen ellers… Desvaerre lider byen af en mangel paa strikkebutikker… soergeligt (min kaere ledsager vil sikkert mene, at jeg har koebt rigeligt garn).