Først vil jeg lige prale lidt med egne frembringelser… jeg er blevet færdig med endnu et dobbeltstrikket halstørklæde, dvs. jeg har ikke lige haft tid til at hæfte ender, men det tager jo heller ikke lang tid. Så der er håb om, at det nok skal blive fint til at kunne ligge under et juletræ i nærmere fremtid…
Jeg er ved at være lidt bidt af dobbeltstrik og synes også, at det efterhånden bliver pænt og jævnt osv.
Halstørklædet er omkring 160 cm langt og 18cm bredt (ved ikke de præcise mål, men har brugt mine kropsmål … dvs. armlængde og fingerlængde … til at approksimere), strikket i Naturally Merino på pind 4. Der er brugt ca. 250g af garnet, og så er det også godt tykt og varmt 😉 Lidt mærkeligt at have strikket færdigt på cruise i Bay of Islands i strålende, stegende solskin (efter snorkeltur og strandligning)… men vi skal jo snart hjem til dansk vinter, så man kan vel lige så godt vænne sig lidt til tanken.

Næste praleemne…. vi har set spækhuggere på cruiset! Vi så også to slags andre delfiner (jep, spækhuggeren er faktisk en delfin – den største af slagsen), nemlig bottlenose og common, men det var nu de her fyre, der var højdepunktet. Det var en lille flok på 5 dyr, hvor der bl.a. var en mor med en lille datter. De var helt vildt nysgerrige og svømmede hen og kiggede på båden og os… Kan vist bare indrømme, at jeg var temmelig betaget.