Der er gang i en masse hæklerier – eller i hvert fald i to hernede i NZ. Det første er et halstørklæde til den tilkomne. Dejlig nemt og derudaf i stangmasker på hæklenål str. 5mm. Er selv ret vild med det mangefarvede blålige garn som konstrast til det meget maskuline grå…
Det er egentlig en julegave, men han har selv været med til at vælge, og så er det også lidt svært at skjule den slags produktion, når man er på mange ugers camping sammen 😉
Det er snart færdigt (er kommet en del længere siden billedet er taget), og det kan godt være at han får det før d. 24… Det er jo vinter, når vi kommer tilbage til Danmark.

Det andet hækleri går det lidt langsommere med. Det er på hæklenål 2½ og der er 490 masker hen over tørklædet, som jeg hækler på langs. Garnet blev købt på en gårdbutik og jeg kan virkelig godt lide de naturlige farver. De passer så godt til hinanden. Jeg hækler det i den farverækkefølge, der er på billedet.