Det er lidt svaert at fatte. Det er min og kaerestens sidste – allersidste – dag i New Zealand. I morgen tidlig (mandag morgen nz’sk tid) tager vi flyet til Tokyo og paa tirsdag er vi helt tilbage i Danmark…. det er meget, meget maerkeligt at taenke paa. Jeg mener, hvor blev det halve aar lige af – jeg synes da, at det er meget kort tid siden, at vi foerst begyndte at overveje om vi skulle paa udlandsophold paa studiet.
Suk, alle gode ting har jo en ende (en regnorm har to!) og det her ophold har virkelig vaeret en af de gode (meget gode) ting. Jeg har oplevet, set og laert saa meget, baade om NZ om DK (saadan set fra et andet perspektiv) og mig selv og haft oplevelser, hvis minder vil blive vaernet om resten af livet.

En ting er dog sikker…. det er ikke sidste gang, at jeg er i New Zealand 😉

Vi er i Auckland. En by vi synes var trist og kedelige i vintermoerket i starten af juli, men som har aabenbaret sig som levende og hyggeligere (kan dog ikke maale sig med Wellington, Christchurch eller Koebenhavn) her i sommerlyset.
Skal ud og spise i aften – saadan sige paent farvel – oppe i toppen af Skytower med udsigt til det hele og lidt til… glaeder mig og er samtidig lidt trist. Maa hellere love mig selv, at jeg ikke skal vaere dobbelt saa gammel som nu, foer jeg er her igen…

Maa hellere stoppe og soerge for at komme ud og nyde de sidste stunder (god mad, hyggelige butikker og en gaatur i parken og saa selvfoelgelig fin restaurant i aften…) Vi ses derhjemme.